Antena Căutare

Cadou inedit pentru jurații “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Sunt duri, exigenți și uneori de-a dreptul diabolici. Cu toate acestea, cei trei jurați de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au rămas pe placul multor concurenți ai show-ului

Sunt duri, exigenți și uneori de-a dreptul diabolici. Cu toate acestea, cei trei jurați de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au rămas pe placul multor concurenți ai show-ului. Luni, 4 mai, de la 20.30, când Antena 1 difuzează marea finală, cei trei chefi vor fi surprinși cu un cadou inedit din partea uneia dintre concurentele de anul acesta. Chiar în timpul filmării finalei, jurații au fost bucuroși să primească fiecare câte o caricatură cu portretul lor. ”Am fost plăcut surprins să-mi văd chipul în acel tablou. Aș mai fi lucrat un pic păr, dar în rest cred că aduce cu mine”, glumește chef Bontea. ”Eu arăt cam fioros”, adaugă chef Scărlătescu amuzat, ”oare așa m-am uitat la concurenți tot sezonul?”. La rândul lui, chef Dumitrescu mărturisește că e o bucurie să poată adauga acest cadou pe lista amintirilor pe care le-a strâns de-a lungul anilor de la foști concurenți pe care i-a jurizat.

Luni, 4 mai, de la 20.30, cei trei jurați vor decide cine este marele câștigător al celui de-al doilea sezon “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Michael și Maria se vor întrece în ultimul service al show-ului și fiecare va pune la bătaie un meniu creat special pentru această seară, multă pasiune, dăruire și seriozitate.

Cerere în căsătorie la finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... MAREA FINALĂ: Cum i-a impresionat Maria pe jurați: PARFAIT DE FICAT DE PUI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x