Antena Căutare

Ce sunt stelele Michelin și de ce aspiră orice chef la asta!

Visul oricărui bucătar este acela de a obține cât mai multe stele Michelin. Totuși, puțini sunt cei care știu ce sunt acestea.

Visul oricărui bucătar este acela de a obține cât mai multe stele Michelin. Totuși, puțini sunt cei care știu ce sunt acestea.

În Franța anului 1900, André Michelin face alături de fratele său un ghid complet adresat automobiliștilor. Lucrarea conținea sfaturi extrem de utile legate de cazare, service-uri și diferite locuri în care se paote servi masa. Prin anii 1930 se introduce în ghid notarea restaurantelor cu stele, în funcție de calitatea acestora.

Inițial, ghidul era destinat doar Franței, dar ulterior s-a extins și pentru alte țări. Totuși, Franța rămâne țara cu cele mai multe astfel de distincții.

După numeroase inspecții riguroase în care identitatea sau prezența inspectorului nu este dezvăluită decât după rezultate, un restaurant poate primi sau nu stele Michelin.

Aceasta este cea mai înaltă distincție pe care o poate primi un restaurant. În prezent, chef Joël Robuchon din Franța deține recordul în acest sens. Fiind chef la mai multe restaurante din lume, acesta a reușit să acumuleze 25 de stele Michelin.

O școală culinară de prestigiu! Așa decurge experiența unui cursant la Alma! Unul dintre FINALIȘTII Hell's Kitchen se va... Jocul PERICULOS începe cu desemnarea ECHIPELOR! Michael și Maria își revăd foștii colegi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x