Antena Căutare

Michael Pascale, câștigătorul Hell's Kitchen: ”Dacă soția mea intra în acest concurs, îl câștiga!”

Michael Pascale se poate considera cel mai fericit om după ce a ieşit din…Iadul Bucătarilor. A câştigat marele premiu, se bucură de simpatia telespectatorilor, iar de acum va începe o nouă etapă a vieţii lui

Michael Pascale se poate considera cel mai fericit om după ce a ieşit din…Iadul Bucătarilor. A câştigat marele premiu, se bucură de simpatia telespectatorilor, iar de acum va începe o nouă etapă a vieţii lui.

În această dimineaţă, Michael Pascuale a fost prezent în platoul emisiunii "Neatza", unde a vorbit despre viaţa lui de familie. Astfel, el a mărturisit că va deveni tătic în doar câteva luni şi nu a ratat ocazia de a-şi lăuda soţia în artele culinare.

"Găteşte mult mai bine decât mine. Dacă ar fi participat la "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor", ar fi câştigat cu siguranţă.", a măturisit el.

Ce alte dezvăluiri a făcut el, aflaţi AICI!

Michael Pascale învingător în Iadul Bucătarilor. Primele impresii după câștigarea marelui premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x