Antena Căutare

Michael Pascale, marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

La sfârșitul unei seri pline de provocări și adrenalină, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final

La sfârșitul unei seri pline de provocări și adrenalină, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilorși a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final. Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție. Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale răspunde: Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să organizez evenimente.”

De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici. „Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici, această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania.” Michael are chiar un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă. Vom deschide o firma care se va numi "La Fable Divine". Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient. Pentru ultima dată în acest sezon concurenții s-au bucurat unii de alții sau, dimpotrivă, și-au aruncat mici ironii. În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect care i-a făcut mai siguri pe ei și pe drumul pe care-l au de urmat.




Mesajul emoționant al lui Chef Dumitrescu după terminarea sezonului 2 din Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor... Michael Pascale învingător în Iadul Bucătarilor. Primele impresii după câștigarea marelui premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x