Antena Căutare

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au căutat cele mai frumoase și harnice fete din Transilvania, alături de Mircea Radu

Caravana emisiunii “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, a poposit zilele trecute în centrul țării, în frumoasa Transilvanie, în căutare de fete mândre și harnice, dar și de tradiții și talente autentice.

Caravana emisiunii “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, a poposit zilele trecute în centrul țării, în frumoasa Transilvanie, în căutare de fete mândre și harnice, dar și de tradiții și talente autentice.

Ajutoare de nădejde în demersul său i-au fost, de această dată, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat. Cei doi au bătut la pas localități precum Săsciori, Săliște, Căpâlna și Pianu, pe parcursul mai multor zile, pentru a găsi cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici. Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului.

Cine sunt frumoasele pe care ei le-au descoperit, dar și care sunt cei mai talentați români din zonă, telespectatorii vor afla, în această primăvară, în show-ul “Ie, Românie”, prezentat de Mircea Radu, la Antena 1.

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au căutat cele mai frumoase și harnice fete din Transilvania, alături de Mircea Radu

Ca peste tot în țară, și aici oamenii i-au primit pe oaspeții de la București cu o mulțime de bunătăți: plăcinte cu ceapă abia scoase din cuptor, uscățele crocante, clătite delicioase cu brânză și ierburi, cornulețe fragede cu dulceață, dar și palincă, vișinată, rachiu și coniac de casă. “Am mâncat aici niște virșli, o specialitate a zonei, extraordinar de buni! Palincă nu am putut să beau, pentru că nu sunt înnebunit după băuturile tari, însă mi-au spus colegii care au gustat-o că era de prune și foarte, foarte bună”, spune Mircea Radu.

În Transilvania, prezentatorul show-ului a avut parte și de o scenă amuzantă. După ce a lustruit caravana, pe un deal, cot la cot cu colegii săi, până a făcut-o să lucească, un vânt puternic și o ploaie în rafale s-au stârnit brusc și au stricat tot ce-au muncit ei pentru câteva zeci de minute bune.

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au căutat cele mai frumoase și harnice fete din Transilvania, alături de Mircea Radu

Emisiunea ,,Ie, Românie”, care va începe, în curând, la Antena 1, este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone și regiuni istorice ale țării, cu scopul de a descoperi fete frumoase și harnice, dar și tradițiile și talentele oamenilor locului. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutare de fete mândre și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. Show-ul ,,Ie, Românie” va fi difuzat, în această primăvară, la Antena 1.

Mircea Radu, un bucureştean îndrăgostit de viaţa la ţară! Ce îşi doreşte cel mai mult prezentatorul "Ie, Românie&qu... "Ie, Românie" începe pe 1 martie, de la ora 21.15, la Antena 1! Mircea Radu a ajuns in Oltenia: "Îmi pare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x