Antena Căutare

Andrei Versace și-a tras o universitate corectă și corespunzătoare. Șeful șmecherilor are un nou partener de afaceri!

Andrei Versace și Victoraș Micula sunt noii proprietari ai unei universități particulare, în care predau nume grele ale showbizului românesc precum Dana Criminala și Daniela Crudu.

Cei doi, cunoscuți printre altele pentru situația financiară deosebită, dar și pentru dorința de a epata, decid să-și deschidă propria universitate și își aleg profesoare după placul inimii.

Unul dintre cadrele didactice din instituția pe care o dețin este nimeni alta decât Daniela Crudu, prezentată cu titlul de conferențiar universitar în Inginerie Spațială.

Credeați că sistemul de învățământ românesc e bolnav? Nu vă mai agitați... Elevele care pleacă în timpul orei contra stu... Andrei Versace, profesor universitar la A.S.E. (Academia de Sexologie și Exhibiționism): ”Acceptăm și studente MILF care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x