Antena Căutare

Bendeac a ajuns la secţia de poliţie, urmărit de Vanghelie. “Eşti un maimuţoi opărit, care mă parodiezi, de ani şi ani de zile”

Exasperat de un concurent de la iUmor, Bendeac ajunge la secţia de poliţie disperat. Imediat îşi face apariţia în scenă şi personajul Marian Vanghelie, motivul pentru care actorul apelează la autorităţi.

Exasperat de un concurent de la iUmor, Bendeac ajunge la secţia de poliţie. Imediat îşi face apariţia în scenă şi personajul Marian Vanghelie, motivul pentru care actorul apelează la autorităţi.

Şi, cum nu era de ajuns, adevăratul Vanghelie se prezintă şi el în fata poliţiştilor, gata să îi tragă la răspundere pe cei doi actori care-l parodiază. Ţinta principală? Însuşi Bendeac.

Scandal în familia din Universul Paralel. Fiica celor doi soţi îşi prezintă iubitul geniu. “Ai putea, în sens ezoteric, ... Check-in cu peripeții, pentru două vedete autohtone, pe aeroportul Otopeni. Mascaţii au intervenit în forţă: “Bărbaţii s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x