Antena Căutare

Bucureștiul nu mai are nevoie de REBU. Vișinescu a găsit soluția pentru curățenia generală!

Bătrânul Alexandru Vișinescu le-a pus gând rău tupeiștilor, care aruncă gunoiul pe stradă. Apelul disperat al șefului poliției Capitalei îl activează pe torționar, care își începe misiunea în forță

Bătrânul Alexandru Vișinescu le-a pus gând rău tupeiștilor, care aruncă gunoiul pe stradă. Apelul disperat al șefului poliției Capitalei îl activează pe torționar, care își începe misiunea în forță.

Împreună cu ajutorul său veșnic înfometat, Vișinescu îl reperează pe cel care face mizerei în București și după ce îi aplică o corecție fizică tipică devine un cetățean model al urbei.

Imagini exclusive. Cum negocia Giovanni Becali cu datornicii: „Dacă-mi dai banii te tai de pe listă, dacă nu, tai...”... Serghei Mizil le face lipeala cu dansatoarele de la Melody. Gică și Piți au ieșit la agățat: „Mi se spune Piți, dar tu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x