Antena Căutare

Cheloo, în drum spre orașul croat P..a se oprește la „controlul” din aeroport! Ce lucru interzis i-a fost găsit în bagaje

Cheloo, într-o formă de zile mari, se supune controlului de securitate din aeroport. Destinația? Un oraș cu nume mai mult decât răsunător!

Cheloo, într-o formă de zile mari, se supune controlului de securitate din aeroport. Destinația? Voia un oraș cu nume mai mult decât răsunător, P...a din Croația, dar alege în cele din urmă Suedia.

Controlorii găsesc în bagajele artistului un pliculeț misterios. Un pliculeț pe care-l opresc ei.

Victor Piţurcă și Gică Hagi au ajuns pe frontul de luptă! Ecaterina a lui Teodoroiu, ce ne faci, fată? „Arma mea e pregă... „Și când te amenință unii cu moartea, tot la p...ă te gândești!”. Lecția predată azi de BacaLaurian: „Ultima noapte de d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x