Antena Căutare

Din 5 octombrie, de la 20.30 Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu un nou sezon „În puii mei” și serialul de comedie „Băieți de oraș”

Din 5 octombrie, Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, dar și cu o premieră, serialul de comedie „Băieți de oraș”.

Din 5 octombrie, Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, dar și cu o premieră, serialul de comedie „Băieți de oraș”.

“În puii mei”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1 de la orele 20.30, este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de cifrele de audiență, cât și de notorietatea replicilor personajelor. De altfel, caracterele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul "În puii mei!" este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

Imediat după „În puii mei”, începând cu orele 21.30, Antena 1 difuzează „Băieți de oraș”, un serial ce îi are în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu' și Versace, persoaneje deja bine cunoscute publicului, care se despind de „În puii mei” și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție. Temele abordate sunt cât se poate de actuale și parodiază viața „băieților de oraș”.

“Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac. Actorul este extrem de încântat de actorii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum.

„Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu', țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a mai adăugat Mihai. Serialul va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

De la ora 22.30, „În puii mei” revine cu Xtra Show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x