Antena Căutare

Fuego atunci și acum! Imagini RARE cu marele artist la un azil de bătrâni: „La New York, admiratorii de culoare săreau pe mine și îmi spuneau...”

Prima ediție a sezonului cu numărul IV din „În puii mei” începe sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00 la Antena 1. Printre personajele pe care le veți revedea și în acest sezon parodiate de către Mihai Bendeac este și Fuego.

Fanii show-ului își amintesc cu nostalgie momentul în care îndrăgitul artist a intrat pe ușa unui azil de bătrâni pentru a le mai înviora viața acestora, cu vorbele sale de duh.

Vișinescu se întoarce mai feroce ca oricând! Lumea nu l-a uitat cum s-a descurcat în calitate de administrator de bloc!... Personajul „Cristi, bă, Cristi” a ajuns la școală! El este unul dintre cele 15 tipuri de elevi din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x