Antena Căutare

“Los Amintirios de prichindeios”. Bacalaureat la Limba Română, în trei limbi străine. “Ciordir from tei pupăza. Take râie from the capra, măi!”

Bacalureatul a venit şi pentru cei trei crai de la răsărit: un francez, un englez şi un spaniol. Toţi trei românaşi de pe plaiurile mioritice.

Bacalureatul a venit şi pentru cei trei crai de la răsărit: un francez, un englez şi un spaniol. Toţi trei românaşi de pe plaiurile mioritice.

Şi se pare ca proba la limbă maternă le-a dat mari bătăi de cap fraţilor noştri plecaţi peste hotare, care au cam uitat să vorbească româneşte.

“Puiul”, “Moara cu noroc” şi “Amintiri din copilărie”, într-o interpretare internaţională.

Întâlnire de gradul trei cu extratereştrii. Martori de “viţă nobilă”, interogaţi de SRI: “Dacă bei spirt nefiltrat, sema... George Hagi şi Victor Pițurcă, inspecţie la ora de Fizică. “Ce face soneria să sune? Degetul, no? Suni afară, se aude în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x