Antena Căutare

Luceafărul lui Eminescu prezentat pe limba tuturor. "Materia dhă bak pă întzelesu la to(n)ţi" by BacaLaurian

Pentru a nu se mai chinui să înțeleagă operele literare obligatorii pentru examenul de Bacalaureat, elevii mai puțin silitori pot urmări un rezumat al celebrului profesor universitar Bacalaurian

Pentru a nu se mai chinui să înțeleagă operele literare obligatorii pentru examenul de Bacalaureat, elevii mai puțin silitori pot urmări un rezumat al celebrului profesor universitar Bacalaurian.

Dacă nu ați citit Luceafărul lui Mihai Eminescu sau dacă nu ați înțeles pe deplin esența poemului, Micutzul explică într-un mod original ce a vrut să spună autorul.

Serghei Mizil le face lipeala cu dansatoarele de la Melody. Gică și Piți au ieșit la agățat: „Mi se spune Piți, dar tu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x