Antena Căutare

Scene halucinante în vestiarul lui Zenit. Mircea Lucescu îl pălmuiește pe patronul echipei din Sankt Petersburg!

Mircea Lucescu e foc și pară pe elevii săi după ce aceștia au pierdut un nou meci în campionat. În încercarea de a stopa furia tehnicianului român, patronul trupei din Rusia a intrat în vestiar

Mircea Lucescu e foc și pară pe elevii săi după ce aceștia au pierdut un nou meci în campionat. În încercarea de a stopa furia tehnicianului român, patronul trupei din Rusia a intrat în vestiar.

Experimentatul tehnician a devenit spaima elevilor săi din Sankt Petersburg și nu ratează nicio ocazie în a le aplica unele corecții fizice de față cu finanțatorul grupării din vechea capitală rusă. În timpul discursului, nea Mircea îi scapă câteva palme și omului cu bani sub privirile îngrozite ale fotbaliștilor.

Andrei Versace este cel mai mare filantrop: "Dacă vă dau faptele mele bune vă ia caritatea razna"... Radu Ile îi pregătește micul dejun mândruței sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x