Antena Căutare

Victor Piţurcă și Gică Hagi au ajuns pe frontul de luptă! Ecaterina a lui Teodoroiu, ce ne faci, fată? „Arma mea e pregătită de când ai venit!” Declarații fierbinți pe front

Victor Piţurcă și Gică Hagi au ajuns pe frontul de luptă, și nu pe teren. Cei doi au parte de un camarad înarmat până în dinți, grațios, pe numele ei „soldata” Ecaterina Teodoroiu. 

Victor Piţurcă și Gică Hagi au ajuns pe frontul de luptă, și nu pe teren. Cei doi au parte de un camarad înarmat până în dinți, grațios, pe numele ei „soldata” Ecaterina Teodoroiu.

„Arma mea e pregătită de când ai venit!”, e ceea ce aude viteaza luptătoare din gura celor doi.

„Ești din Dăbuleni?”, e curiozitatea celor doi curajoși ostași. De ce? Datorită pepenilor apetisanți ai fetei care a surprins pe toată lumea cu eroismul ei.

”Sunt pe Insula Capri, mint, aici vin toți săraci!” Din Belize de Ferentari, cerşetoarea de like-uri vrea admirația tutu... Cheloo, în drum spre orașul croat P..a se oprește la „controlul” din aeroport! Ce lucru interzis i-a fost găsit în bagaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x