Antena Căutare

VIDEO de senzație! Cu vocea-i de la Dumnezeu și de la Măicuța Domnului dimpreună cu el, Danela, iubita lui Roby Roberto, face show pe manele

O știți pe Danela, da? E blonda  îndrăgostită nebunește de Roby Roberto, excentricul personaj creat de Mihai Bendeac în deja celebra ”În puii mei!”. 

O știți pe Danela, da? E blonda îndrăgostită nebunește de Roby Roberto, excentricul personaj creat de Mihai Bendeac în deja celebra ”În puii mei!”.

Deși publicul o știe drept actriță în serialul cu pricina, dar și pe scena Teatrului Național din București, Danela noastră mai are un talent care se completează perfect cu cel actroricesc.

Lorena Luchian, pe numele său din buletin și de pe Facebook, cântă și...ne-ncântă! Interpretează piese de la Bruno Mars, precum ”Grenade”, iar acum vine cu o noutate. Ce ziceți de noul moment?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x