Antena Căutare

Alice de la „Insula Iubirii” le-a arătat fanilor pe cel care i-a cucerit inima! Robert e primul care a dat „Like”

Frumoasa Alice de la „Insula Iubirii” spune că e singură, l-a dat uitării pe infidelul Alin, a rămas doar amică cu ispititorul Robert și și-a îndreptat întreaga dragoste asupra unui cățeluș pe care-l iubește foarte mult. Blănosul e un răsfățat și jumătate, iar stăpâna lui îl alintă ori de câte ori are ocazia.

Frumoasa Alice de la „Insula Iubirii” spune că e singură, l-a dat uitării pe infidelul Alin, a rămas doar amică cu ispititorul Robert și și-a îndreptat întreaga dragoste asupra unui cățeluș pe care-l iubește foarte mult.

Blănosul e un răsfățat și jumătate, iar stăpâna lui îl alintă ori de câte ori are ocazia. Blonda a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de patruped, iar Robert Popescu e primul care i-a dat Like.

Alice a fost una dintre cele mai iubite concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island".

A venit în Thailanda pentru a afla dacă Alin chiar o merită, însă totul s-a terminat într-un mod neaşteptat. A decis să rămână singură și s-a întors în Thailanda, de data asta în echipa de producție.

După despărțirea de iubitul ei, Diana și-a petrecut noaptea în brațele ispitei Andy: "Auzi, vrei să facem o combina... Diana și Andy – începutul primei povești de dragoste pe „Insula iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x