Antena Căutare

Antena 1, lider de piață pe publicul comercial din mediul urban. Prima ceremonie a focului a scos la iveală multe nemulțumiri în rândul concurenților, pe „Insula iubirii”

Cu cel de-al optulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat luni, 19 iunie, în intervalul orar 20:27 - 23:44, Antena 1 a fost lider de piață în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban. Pe aceste coordonate, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 6.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%, pe locul al II-lea, situându-se ProTV cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și o cotă de 19.3%.

Cu cel de-al optulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat luni, 19 iunie, în intervalul orar 20:27 - 23:44, Antena 1 a fost lider de piață în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban. Pe aceste coordonate, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 6.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%, pe locul al II-lea, situându-se ProTV cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și o cotă de 19.3%.

Povestea continuă pe „Insula iubirii”, astfel că episodul de luni seara i-a adus în Thailanda pe Nicoleta și pe Cătălin, noul cuplu care trece prin testul iubirii și al încrederii. Cei doi concurenți au constatat cu uimire câte lucruri s-au întâmplat în cele șase zile petrecute de colegii lor pe insulă.

Diana s-a îmblânzit alături de Andy și cei doi își trăiesc povestea de dragoste pe insulă, concurenta spunând că vrea să aprecieze din plin ceea ce simte în prezent. DeeDee a început să flirteze din ce în ce mai mult cu Robert, chiar în momentul când a apărut Nicoleta, noua concurentă, care a declarat înainte de a veni pe insulă că el este ispita ei preferată.

În acest episod, băieții au avut parte de prima ceremonie a focului, în care cu toții au văzut imagini cu partenerele lor și au dezbătut intens declarațiile sau comportamentele acestora. Această ceremonie a stârnit în concurenți multe nesiguranțe, agitație și emoții pe care unii dintre ei nu le-ar fi recunoscut până atunci.

Tot în acest episod telespectatorii Antena 1 au urmărit reacțiile lui Liviu de când a sosit în Thailanda, acesta arătându-și nemulțumirea despre alte lucruri, mărunte, fără a spune ce îl măcina de fapt. La primele ore în Thailanda, el i s-a plâns Biancăi că e prea cald, drumul prea lung, că nu-i place mâncarea sau spunându-i că sigur testul nu va fi ușor, aceasta neîmpărtășindu-i starea de spirit însă și criticându-l pentru negativism și pretenții. După vizita lui Sorin, când acesta a venit să o ia pe Bianca la micul dejun din resortul în care cei doi concurenți își petreceau ultimele 24 ore împreună înainte de a merge fiecare pe insula lui, nemulțumirea lui Liviu a crescut.

Deși a încercat să se arate nepăsător, în cele din urmă și-a manifestat enervarea în fața membrilor echipei, și, ca și Aurel, era deranjat nu atât că partenera a plecat, ci că el a rămas singur. „Eu ca bărbat m-am înjosit, în sensul că am stat acolo singur, mă pun să mănânc singur, pentru mine e jalnic”, a declarat acesta, în ciuda faptului că fusesese anunțat că testul insulei a început. Nemulțumirile lui au continuat cu lipsa unui dulap suplimentar în cameră și cu programul de filmare. Însă, din momentul în care a crezut că nu va fi niciun pericol cu Bianca la Minitel, el și-a transformat șederea într-o vacanță, făcând diverse activități cu ispitele. Până când a început să ia în calcul faptul că e posibil să își piardă partenera. Și, deși știa regulile emisiunii, cum că nu o poate vedea pe Bianca până la finalul testului lor, a insistat să se întâmple acest lucru.

În urma răspunsului negativ, el a început șantajul, amenințând că nu mai iese din cameră sau încercând să-i coopteze pe colegii de insulă într-o revoltă, fără niciun rezultat. În cele din urmă, el s-a gândit să saboteze ispitele. Astfel, va pune un anunț scris de mână că nicio femeie nu va intra în camera lor, fără acceptul lui sau a lui Ben, nedorind să răspundă la întrebareace ar putea face o femeie dacă doar ar intra în cameră”. Inclusiv la ceremonia focului el a fost ironizat de colegi pentru plângerile legate de mâncare sau de faptul că lipsesc fructele, aspecte infirmate de ceilalți bărbați și dovedindu-se prin imagini că avea fructe în cameră. Radu l-a încurajat pe Liviu să vorbească deschis și să spună ce îl deranjează cu adevărat.

La ceremonia focului, Aurel a auzit declarațiile Alexandrei și a fost foarte deranjat de faptul că partenera lui vorbește deschis despre supărările ei legate de bani și de faptul că duce greul casei și al familiei din punct de vedere financiar. Aurel, pe de altă parte, ține secret sărutul cu Maria, crezând că nu știe nimeni, iar scopul ispitei este să îl facă pe acesta să își declare public atracția față de ea.

Pentru prima oară, înainte să înceapă ceremonia focului, Ben spune că nu mai crede că Diana se joacă, ci că e posibil să se îndrăgostească de Andy. El va vedea două filme cu Diana, în primul auzind-o cum vorbește despre viața lor sexuală, ce nu funcționează între ei și că pe parcursul relației cu el ea a avut și un amant. Al doilea film a conținut imagini despre povestea Dianei și a lui Andy, arătându-o pe concurentă foarte fericită. Totuși, după ce vede aceste imagini, el revine la ideea că ea își bate joc de ispită și că se va opri. La vederea geloziilor partenerei și a modului cum DeeDee începe să flirteze cu ispita, lui Robert nu i se pare nimic în neregulă, spunând este așa cum o cunoaște el.

Sursa:Kantar Media

Cel mai important moment al vieții pentru super-ispita de la „Insula Iubirii” se apropie!... Medana de la „Insula Iubirii”, ipostaza inedită în care a apărut alături de copilul ei. „Să vă trăiască îngerașul, e lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x