Antena Căutare

Anuryh, cea mai exotică ispită de la „Insula Iubirii, rupe tăcerea și dă cărțile pe față! „Nu aș avea curaj să particip la emisiune cu iubitul”

Anuryh, cea mai exotică ispită de la „Insula Iubirii”, a oferit un interviu pentru emisunea „Star Matinal”, unde a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare!

Anuryh, cea mai exotică ispită de la „Insula Iubirii”, a oferit un interviu pentru emisunea „Star Matinal”, unde a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare!

Frumoasa ispită tocmai era în drum spre mare atunci când a fost contactată de cei de la Antena Stars. Pe lângă alte detalii despre viața ei, Anuryh a făcut și o declarație la care nimeni nu se aștepta:

„Dacă aș avea iubit, nu aș avea curaj să particip cu el la Insula Iubirii, a afirmat aceasta.

Cine ar fi crezut că una dintre cele mai sexy ispite este o fată atât de loială? Sau poate Anuryh știe mai bine că pe „Insula iubirii” nu ai cum să pleci neispitat?

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Citește și:

Și nu ne mai duce pe noi în ispită, Anuryh! „Rihanna” de la „Insula iubirii” și-a schimbat total look-ul și a anunțat că și-a creat o pagină oficială pentru fani!

Și nu ne mai duce pe noi în ispită, Anuryh! „Rihanna” de la „Insula iubirii” și-a schimbat total look-ul și a anunțat că... Accidentul lui DeeDee cu ATV-ul va scoate la iveală un secret despre concurenta de pe „Insula iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x