Antena Căutare

Așa tată, așa fiu! Robert de la „Insula iubirii”, prima imagine cu băiețelul lui și al Medanei: „Ceasul deșteptător!”. Cu cine seamănă Erick?

Robert, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat prima imagine cu bebelușul Erick, fiul lui și al soției sale, Medana.

Robert, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat prima imagine cu bebelușul Erick, fiul lui și al soției sale, Medana. Fotografia a strâns trei mii de Like-uri în numai o oră, iar fanii au fost emoționați să-l vadă pe micuț alături de tatăl său. Bebelușul e adorabil și pare a fi moștenit trăsături de la ambii părinți.

„Ceasul deșteptător!”, a fost descrierea pe care Robi a scris-o în dreptul fotografiei.

Frumoasa Medana a născut luni, 10 octombrie, un băiețel perfect sănătos, de nota 10. De atunci ea și Robert nu-și mai încap în piele de fericire și își asumă ca la carte rolul de părinți.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Insula Iubirii" a fost pusă greu la încercare în Thailanda, dar nicio ispită nu a fost mai puternică ca sentimentele ce-i leagă.

Maria de la „Insula iubirii” vrea să-l cucerească pe Hamude?! Ultima fotografie parcă spune multe!... Bianca Roman, ispita focoasă de la "Insula Iubirii", declarații șoc: "Nu pot să-l iubesc pe tatăl bebeluş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x