Antena Căutare

Aurică fără frică de ispite de la „Insula Iubirii”, a găsit în sfârșit femeia care să-i pună capac: „Smărdoaica asta te va lăsa și fără hainelele de pe tine!”

Aurică a fost dacă nu unul dintre cei mai arătoși, cu siguranță, unul dintre cei mai simpatici concurenți din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.

Aurică a fost dacă nu unul dintre cei mai arătoși, cu siguranță, unul dintre cei mai simpatici concurenți din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.

Deși a alergat după mai mulți iepurași, nu a prins nici unul la final, iar emisiunea i-a adus schimbări radicale în viața lui , după ce a fost părăsit de ispita Maria și de către iubita lui oficială, Alexandra. Chiar dacă prin carismă și firea sa veselă, Aurică a câștigat simpatia publicului, există și unii cârcotași care nu au ezitat să îl taxeze.

În momentul de față. Aurel pare să își fi refăcut viața alături de o brunetă focoasă, al cărei nume de familie e Smărdoi. „Smărdoaica asta te va lăsa și fără hainelele de pe tine!”, i-a scris un fan cârcotaș pe Facebook. Cu toate acestea, cei doi par să se înțeleagă doar din priviri.

Vă reamintim că fostul concurent a părăsit Thailanda cu inima frântă, după ce s-a îndrăgostit în zadar de ispita Maria, iar Alexandra nu i-a mai acordat nicio șansă, sătulă de escapadele bărbatului. Deşi şi-a revenit după toxica relaţie, frumoasa Alexandra a declarat că nu vrea să mai audă nimic de cel care a înşelat-o de atâtea ori. Iar Maria a recunoscut că nu vrea alături un bărbat ca el.

Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ne ispitește din nou cu un look demențial. În plus, revine ... Îți amintești de Deea de la „Insula iubirii”? Focoasa brunetă a lansat o super piesă, ce va ajunge hit în cluburi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x