Antena Căutare

Ce s-a ales de Nico şi Cătălin de la "Insula Iubirii"?! Fotografia postată de porumbei nu mai are nevoie de nicio descriere

Nico şi Cătălin au venit la “Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul le-a rezervat altceva. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite. După multe lacrimi, dezamăgire şi durere, concurenta Nicoleta a reușit să-și recapete iubitul „rătăcit”.

Nico şi Cătălin au venit la “Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul le-a rezervat altceva. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite. După multe lacrimi, dezamăgire şi durere, concurenta Nicoleta a reușit să-și recapete iubitul „rătăcit”.

Și de atunc nu l-a mai lăsat din lațul iubirii. Cei doi se înțeleg perfect, iar fotografiile postate pe Facebook nu mai au nevoie de nicio descriere.

După ce clujenii s-au împăcat, iar iubita oficială a revenit în apartamentul lui Cătălin, cei doi își trăiesc la intensitate maximă iubirea în cuibuşorul lor de nebunii.

"Cum naiba să-l ierți când el te-a lăsat atât de ușor pentru o persoană pe care n-o cunoștea cum e de fapt! Ești naivă!", "Cum ai putut să îl ierţi pe Cătă?". îi ma scriu și acum cârcotașii Nicoletei.

Loredana de la „Insula Iubirii” , deja mămică? Fanii: „Bebelușul îți seamănă leit!”... Fetelor, vă amintiţi de cel mai trădat bărbat din România? Hamude şi-a schimbat look-ul şi jobul, dar e tot singur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x