Antena Căutare

Cea mai sexy ispită de la ”Insula Iubirii” este gravidă! A arătat ecografia!

Una dintre cele mai senzuale apariții de pe micul ecran din ultima vreme pare să fie mai fericită, dar, în acelați timp, și emoționată, ca niciodată. Și, pare-se, are toate motivele pentru a trăi sentimentele cu pricina, ea aflând, cu stupoare, că este însărcinată

Una dintre cele mai senzuale apariții de pe micul ecran din ultima vreme pare să fie mai fericită, dar, în acelați timp, și emoționată, ca niciodată. Și, pare-se, are toate motivele pentru a trăi sentimentele cu pricina, ea aflând, cu stupoare, că este însărcinată.

”Da, sunt însărcinată. Nici mie nu mi-a venit să cred. Am repetat testele de câteva ori, iar zilele trecute am făcut și o ecografie. Iar toate au spus același lucru: sunt gravidă în prima lună”, ne-a spus, fremătând de emoții, senzuala fostă ispită de la ”Temptations Island – Insula Iubirii”, Bianca Roman.

Mai mult decât atât, susține starleta tv, sarcina a venit ca o minune. ”Nu sunt de multă vreme cu iubitul meu și încerc, cât pot, să îi protejez identitatea. Noi suntem împreună de o lună... Și, atunci când am făcut dragoste... s-a lipit și minunea de noi. El este extrem de fericit, și-a schimbat radical planurile pe car eși le făcute, doar pentru a fi alături de mine în perioada asta”, a mai spus Bianca Roman pentru spynews.ro.

Imagini exclusive puteți vedea AICI.

Maria de la „Insula iubirii” i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu cel mai sexy și generos decolteu pe care l-ai văzut vreod... Deea de la „Insula iubirii”, apariție incendiară chiar în dormitor! Lenjeria intimă a lăsat totul la vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x