Antena Căutare

Ceremonia focului încinge spiritele! Cosmin i-a întins o capcană Mariei, cu riscul de a o pierde. Alice: „Lui nici măcar nu-i trece prin cap vreo nuntă cu ea!”

Intrigile se înmulțesc pe „Insula iubirii”, iar ceremonia focului le va pune pe concurente în fața unor informații noi.

Intrigile se înmulțesc pe „Insula iubirii”, iar ceremonia focului le va pune pe concurente în fața unor informații noi.

Momentul va începe cu problemele Mariei și ale lui Cosmin legate de relația lor și dorința ei de a se căsători. Cosmin este de acor să îi întindă o cursă iubitei lui cu ajutorul lui Alice.

Din păcate, Maria chiar crede că iubitul ei flirtează cu adevărat cu fosta concurentă. Cu lacrimi în ochi, Maria urmărește imagini cu cei doi extrem de apropiați în preajma unui hamac. „Lui nici măcar nu-i trece prin cap vreo nuntă cu ea!”, va spune Alice, iar aceste vorbe o vor durea extrem de mult pe Maria.

Episodul integral necenzurat este pe AntenaPlay!

Maria, dezvăluiri despre relaţia ei „perfectă” cu iubitul ei, Cosmin: "Sunt foarte impulsivă şi mă port foarte urât... Ceremonia focului s-a lăsat cu scântei! O concurentă nu a mai rezistat: "Vreau să plec acasă!" Radu Vâlcan:&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x