Antena Căutare

Diana, cuvinte dure la adresa lui Ben: "Nu vreau să-l mai văd, pentru mine e mort. Pentru mine este un nimic, o mizerie"

Diana nu vrea să audă de Ben, iubitul ei pentru că a dezamăgit-o. Chiar dacă a recunoscut că are amant, nu poate accepta ideea ca partenerul ei din concurs să o înșele.

Diana nu vrea să mai audă de Ben, iubitul ei, după ce a dezamăgit-o. Chiar dacă a recunoscut că are amant, nu poate accepta ideea că partenerul ei din concurs să o înșele.

"Chiar crezi că ar merita să alerg după un asemenea om. S-au întâmplat multe alte lucruri, se va vedea şi pe materialele pe care le-am discutat cu băieţii. Mi-am dat seama că nu este el buricul pământului. Pot să îmi găsesc pe altcineva mult mai bun.

Ben pentru mine este un nimic, un nimeni, o mizerie. Pentru mine este mort. Nu vreau să-l mai văd. Poţi să mă anunţi când intervine vreo ceartă între ei. Până atunci, eu vreau să stau liniştită", mărturiseşte Diana cu nonşalanţă.

Diana, dezvăluiri șocante, la Ceremonia Focului: "În viața mea a mai existat un bărbat, în timp ce eram cu Ben. Înc... După despărțirea de iubitul ei, Diana și-a petrecut noaptea în brațele ispitei Andy: "Auzi, vrei să facem o combina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x