Antena Căutare

Diana de la "Insula Iubirii" se pregătește de măritiș: "Ben e visul tău"

A venit la "Insula Iubirii", convinsă că va face show şi a plecat fără iubitul său, însă cu o lecţie învăţată şi câteva amintiri picante.

A venit la "Insula Iubirii", convinsă că va face show şi a plecat fără iubitul său, însă cu o lecţie învăţată şi câteva amintiri picante.

După terminarea emisiunii, Diana a mers pe drumul ei, fără Ben, dar şi fără Andy, bărbatul care a ispitit-o şi care i-a furat minţile. Chiar şi aşa, de curând, bruneta le-a dat de gândit fanilor săi, după ce a prins buchetul la o nuntă la care a participat.

"Am prins buchetuuuulllll!!!! Acum nu rămâne decât să îmi găsesc mirele", a scris ea pe Facebook, alături de clip-ul doveditor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Admiratorii nu au ezitat să comenteze, aceştia vazandu-o alături de Ben, în viitor: "Ben e visul tău şi speranţa ta să fii mireasa. Cu el poţi face ce vrei tu, aşa ai demonstrat".

Iar comentariul nu a rămas fără răspuns, din partea Dianei. Și ce răspuns!

"Hai să îți zic ceva: mie nu îmi plac bărbații pe care eu îi domin. Îmi plac puţin, este distractiv să mă joc cu ei, dar pe urmă mă plictisesc. Cu cât "cucerești" pe cineva mai uşor, cu atât devine mai neinteresant și te plictisești repede".

FOTO! ”Chiar meriti un bărbat ca Raul! Să fie într-un ceas bun!” Alexandra de la ”Insula Iubirii” a făcut public legămân... Rică Răducanu, surprins în compania unei foste concurente de la ”Insula Iubirii”! Un lucru e cert: a trecut peste despăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x