Antena Căutare

Diana, mărturisiri printre lacrimi. Concurenta și-a arătat cealaltă față a sa: "Nu simt ură. Mi-e dor de el și vreau să-l văd. Pentru mine, este urâtă Nicoleta, bătrână"

În urma abuzului de alcool, Diana are o revelație. Concurenta a ajuns la concluzia că este prea răsfățată, acesta fiind motivul purtării sale cu ispitele. Însă, printre altele, a lăsat să iasă la iveală o altă față a sa, ascunsă până acum.

În urma abuzului de alcool, Diana are o revelație. Concurenta a ajuns la concluzia că este prea răsfățată, acesta fiind motivul purtării sale cu ispitele. Însă, printre altele, a lăsat să iasă la iveală o altă față a sa, ascunsă până acum.

"Ştii ce vor zice telespectatorii. Nu o să ne înţeleagă. Nu simt o ură, nu simt nimic. Simt doar că mi-e dor de el şi vreau să-l văd. Dacă el vrea să rămânem împreună şi greşeşte, eu o să-l iert", mărturiseşte Diana.

Concurenta începe să realizeze pericolul şi apropierea iubitului său de ispita Nicoleta. Chiar şi aşa, pare că dragostea pe care i-o poartă lui Ben e mai presus de orice infidelitate a bărbatului: "Chiar dacă el se va săruta, nu o să mă duc să mă sărut cu alt bărbat".

Legătura dintre Robert și Maria naște gelozii! Dee Dee, furioasă pe ispita Robert, a izbucnit: "O placi? Ia-ți &quo... Alcoolul a scos la lumină cele mai ascunse dureri ale Dianei: "Mi-l iubesc enorm de mult. Ce mi-a oferit el, nu mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x