Antena Căutare

Elena de la "Insula Iubirii", dezvăluire șocantă: „A vrut să fiu amanta lui!”

A fost una dintre cele mai apreciate, dar și hulite concurente ale ultimului sezon de „Temptations Island”, iar apariția în show-ul difuzat de Antena 1 ia- adus o notorietatea, care, uneori, îi face și deservicii

A fost una dintre cele mai apreciate, dar și hulite concurente ale ultimului sezon de „Temptations Island”, iar apariția în show-ul difuzat de Antena 1 i-a adus o notorietatea, care, uneori, îi face și deservicii.

Cu o astfel de situație s-a confruntat bruneta în momentul în care a mers la un interviu de angajare. Potrivit propriilor declarații, cel care a intervievat-o ar fi sărit calul în momentul discuției pe care o purtau: „Am vrut să mă angajez, doar că la interviu am avut parte de o experienţă inedită. M-am prezentat pentru postul de secretară, doar că patronul respectiv nu îşi dorea asta, el căuta o amantă. Mi-a zis simplu <<Impresionează-mă, durează doar 15 minute>>. Să nu mai zic că tot aşa zisul interviu mi-a făcut tot felul de propuneri sexuale şi se lăuda că îi place să frecventeze saloanele de masaj erotic”, a spus Elena pentru SpyNews.ro.

Loredana de la "Insula Iubirii" zâmbește din nou după ce a trădat, a suferit și a fost pusă la colț de întreag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x