Insula Iubirii

Luni | 20:30 | Antena 1

Familia "Insula Iubirii", în mare sărbătoare! Urmează un botez cum nu a mai văzut România. Ispita Bianca Roman se pregăteşte să îşi creştineze fetiţa

 

Bianca Roman se pregăteşte pentru botezul fetiţei sale, care se anunţă a fi cel mai scump din showbiz. Şi pentru că nu se uită deloc la bani, iar căutarea ţinutelor pentru eveniment a adus-o în pragul disperării, fosta ispită de la Insula Iubirii a plecat la Londra pentru a-i cumpăra micuţei sale tot ce are nevoie pentru această zi importantă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii