Antena Căutare

Hamude, cel mai trădat bărbat în dragoste, a dat de greu în Anglia! Fanii: „Te muncesc aia acolo de ți se rup și blugii!” Ce s-a ales de el...

Hamude, cel mai trădat bărbat în dragoste, a rămas în sufletul fanilor reality-showului „Insula iubirii”, dovada clară fiind miile de reacții pe care orice postare a fostului concurent le adună. De curând, fostul participant a postat o fotografie în care urmărește în reluare emisiunea care testează cele mai puternice relații de dragoste.

Hamude, cel mai trădat bărbat în dragoste, a rămas în sufletul fanilor reality-showului „Insula iubirii”, dovada clară fiind miile de reacții pe care orice postare a fostului concurent le adună. De curând, fostul participant a postat o fotografie în care urmărește în reluare emisiunea care testează cele mai puternice relații de dragoste.

CITEȘTE ȘI: Noi dezvăluiri despre triunghiul amoros de pe Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Cătălin, iubita sa, Nico şi ispita Nicoleta?

Admiratorii săi au observat un detaliu vestimentar și nu au ezitat să glumească pe această temă: „Te muncesc aia acolo de și se rup și blugii!”. Nici alți fani nu au întârziat cu reacții, cele mai multe comentarii fiind pozitive și încurajatoare pentru cel care a participat la penultima ediție a emisiunii de mare succes.

În rest, Hamude o duce bine în Regatul Unit, chiar dacă stă departe de familia lui. Loredana, fosta lui iubită, a rămas doar o amintire amară pentru el, dar Hamude nu și-a refăcut încă viața sentimentală.

Fetelor, îl ajutăm în această privință?

Alexandra de la Insula Iubirii nu se mai ascunde! Cea mai frumoasa declarație de dragoste pentru Raul, de până acum... VIDEO! Abia acum s-a aflat. Cum a cerut-o, de fapt, Cătălin pe Nicoleta de la "Insula Iubirii" de soţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x