Antena Căutare

Hamude de la ”Insula Iubirii", declaraţii surprinzătoare despre o pasiune ascunsă! Nu te-ai fi gândit niciodată că face asta!

Hamude şi-a surprins din nou admiratoarele. Într-un interviu acordat în direct prin telefon pentru emisiunea "Necenzurat" de la antena Stars, a dezvăluit că are o pasiune pe care puţini oameni o ştiu.

Hamude şi-a surprins din nou admiratoarele. Într-un interviu acordat, în direct, prin telefon, pentru emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars, a dezvăluit că are o pasiune pe care puţini oameni o ştiu.

"Eu sunt un om care practică sporturi extreme, îmi trăiesc viaţa la maxim. Acum vreau să îmi iau carnetul pentru motor. La început îmi iau ceva mai micuţ să pot să îl stăpânesc. Voi călători prin toată ţara”, a mărturisit fostul concurent.

”Ştiu că este periculos, nu cred că îmi plac chiar lucrurile periculoase, ci cele care îţi dau adrenalină. Dacă eşti precaut nu cred că este niciun risc. Motorul este pentru mine o eliberare", a povestit Hamude.

Deea de la „Insula iubirii”, apariție incendiară chiar în dormitor! Lenjeria intimă a lăsat totul la vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x