Antena Căutare

Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană, unde va filma pentru „Insula Iubirii”: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum!”

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se va filma sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1.

Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană, unde va filma pentru „Insula Iubirii”: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum!” Galerie
Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominica, unde va filma pentru Insula Iubirii

Aceștia îi vor aștepta în zilele ce urmează și pe concurenți, dar și pe ispite, să se alăture în cele două resorturi ce îi vor găzdui. Atât cuplurile, cât și ispitele vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

„Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană. Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egalã mãsurã!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.

Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominicană, unde va filma pentru „Insula Iubirii”: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum!”

Radu Vâlcan a ajuns în Republica Dominica, unde va filma pentru Insula Iubirii

Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite, noi locații și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. După cinci sezoane filmate în Thailanda, cel de-al șaselea sezon se va filma într-un loc cu totul şi cu totul nou, Republica Dominicană, iar concurenții nu știu la ce să se aștepte. Radu Vâlcan va întâmpina cuplurile pregătite să își testeze relația, dar și ispitele, în două resorturi: Las Brisas și La Playa.

Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an să își testeze relația vor merge în Republica Dominicană pentru a filma cel de-al șaselea sezon „Temptation Island – Insula iubirii”. Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții vor fi nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate din show.

VEZI toate știrile despre emisiune în secțiunea „Insula Iubirii”!

Locurile exotice din Republica Dominicană, ispitele noi și cuplurile care sunt dispuse să își testeze relația sunt celui mai nou sezon Insula Iubirii, de la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x