Antena Căutare

Ispita Nicoleta nu mai tace! Cum a reacţionat când a aflat că Nicoleta şi Cătălin s-au logodit! „Mie mi s-a părut forțată chestia aia”

Destăinurile continuă după terminarea emisiunii „Insula iubirii”, destăinuirile continuă. Cum a reacționat ispita Nicoleta după ce a aflat că tânărul Cătălin a cerut-o pe iubita Nicoleta?

Destăinurile continuă după terminarea emisiunii „Insula iubirii”, destăinuirile continuă. Cum a reacționat ispita Nicoleta după ce a aflat că tânărul Cătălin a cerut-o pe iubita Nicoleta?

Cătălin a venit în Thailanda alături de iubita sa, Nicoleta. Relația lor părea una stabilă și fericită până când tânărul a ajuns să se îndrăgostească de ispita Cătălina. A trăit alături de aceasta o frumoasă poveste de iubire, ce nu a fost menită să țină. La scurt timp de la despărțirea de ispită, Cătălin a decis să își ceară iubita în căsătorie:

„Îmi pare rău că a trebuit să trecem printr-o experiență atât de grea ca să îmi dau seama cât de mult te iubesc și ce mult contezi pentru mine. Vrei să fii soția mea?”

Cum a reacționat ispita atunci când a aflat de decizia lui Cătălin?

Detalii revoltătoare ies la iveală după „Insula iubirii”! Ispita Nicoleta spune adevărul despre Cătălin și despre planurile ascunse ale iubitei!

„Sentimentele mele erau terminate de mult. Mi-a fost milă de el, sinceră să fiu. Mie una mi s-a părut forțată cererea aia. Aia nu este atitudinea cu care eu l-am cunoscut la emisiune. Pe insulă era cu totul alt om, sigur de ceea ce pare”, a mărturisit ispita.

Detalii revoltătoare ies la iveală după „Insula iubirii”! Ispita Nicoleta spune adevărul despre Cătălin și despre planur... Aurel de la „Insula Iubirii”, la mănăstire. Fanii: „Să iubești două femei, să nu știi pe care-o vrei...Asta meriți! Te c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x