Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Ispitele Robert și Andy au oferit doamnelor și domnișoarelor #100debuchetedelavanda în Piața Romană

 
+15 click pentru
galerie

Robert și Andy, pe care telespectatorii Antena 1 îi urmăresc în fiecare luni, de la ora 20:30 în „Insula iubirii” au „ispitit” și în București fetele cu... buchețele de lavandă!

Joi seara, la ora 18:00, doamnele și domnișoarele care au ieșit de la metrou în Piața Romană au avut parte de o surpriză: ele au fost întâmpinate cu baloane colorate și zâmbete din partea celor două ispite, care le-au oferit tuturor buchețele de lavandă.

Robert, pe care publicul Antena 1 îl urmărește și alături de Mirela Vaida în emisiunea „2K1” și Andy, care i-a cucerit inima Dianei pe „Insula iubirii” au fost încântați de experință, mai ales că au putut face un gest atât de frumos în cadrul campaniei de vară Antena 1 #100deziledevara, dăruind #100debuchetedelavanda.

Cele două ispite ale emisiunii „Temptation Island: Insula iubirii” le-au povestit celor cărora le-au dăruit flori și despre experiențele petrecute pe insulă, invitându-i totodată să se înscrie la castingul pentru cel de-al patrulea sezon al producției. Toți cei doresc să își testeze relația într-un cadru de vis se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/insula-iubirii/

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe