Antena Căutare

Ispitele Robert și Andy au oferit doamnelor și domnișoarelor #100debuchetedelavanda în Piața Romană

Robert și Andy, pe care telespectatorii Antena 1 îi urmăresc în fiecare luni, de la ora 20:30 în „Insula iubirii” au „ispitit” și în București fetele cu... buchețele de lavandă!

Robert și Andy, pe care telespectatorii Antena 1 îi urmăresc în fiecare luni, de la ora 20:30 în „Insula iubirii” au „ispitit” și în București fetele cu... buchețele de lavandă!

Joi seara, la ora 18:00, doamnele și domnișoarele care au ieșit de la metrou în Piața Romană au avut parte de o surpriză: ele au fost întâmpinate cu baloane colorate și zâmbete din partea celor două ispite, care le-au oferit tuturor buchețele de lavandă.

Robert, pe care publicul Antena 1 îl urmărește și alături de Mirela Vaida în emisiunea „2K1” și Andy, care i-a cucerit inima Dianei pe „Insula iubirii” au fost încântați de experință, mai ales că au putut face un gest atât de frumos în cadrul campaniei de vară Antena 1 #100deziledevara, dăruind #100debuchetedelavanda.

Cele două ispite ale emisiunii „Temptation Island: Insula iubirii” le-au povestit celor cărora le-au dăruit flori și despre experiențele petrecute pe insulă, invitându-i totodată să se înscrie la castingul pentru cel de-al patrulea sezon al producției. Toți cei doresc să își testeze relația într-un cadru de vis se pot înscrie pe http://casting.a1.ro/insula-iubirii/

Colaborarea lui MC Anuryh cu Fly Project este un vis implinit pentru ispita de la "Insula iubirii"... FOTO HOT! Diana de la "Insula Iubirii" s-a pozat mai sexy ca niciodată. Cum a încins bruneta imaginaţia bărbaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x