Antena Căutare

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”, s-a reinventat total, iar fanii o complimentează pentru transformare: „Ești altă fată, ce mai!”

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

În plus, s-a și tatuat, e nelipsită de la petreceri și arată mai bine ca oricând. „Ești altă fată, ce mai!”, i-au scris fanii.

Vă reamintim că deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă. Lori a făcut de curând schimbări de look, și-a schimbat anturajul și merge tot mai des la Drăgășani, acolo unde se simte acasă.

Medana de la „Insula Iubirii”, ipostaza inedită în care a apărut alături de copilul ei. „Să vă trăiască îngerașul, e lei... Și nu ne mai duce pe noi în ispită, Anuryh! „Rihanna” de la „Insula iubirii” și-a schimbat total look-ul și a anunțat că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x