Antena Căutare

Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ca o sirenă la Marea Neagră! În costum de baie minuscul animal print, a pus bărbații pe jar!

Maria, ispita de la "Insula Iubirii", nu ratează nicio ocazie pentru a arăta cât este de sexy. Diva face reclamă la costume de baie, iar aparițiile sale sunt de-a dreptul incendiare.

Maria, ispita de la "Insula Iubirii", nu ratează nicio ocazie pentru a arăta cât este de sexy. Diva face reclamă la costume de baie, iar aparițiile sale sunt de-a dreptul incendiare.

Nu ne credeți? În costum de baie minuscul animal print, a pus bărbații de pe litoral pe jar! Și asta nu e tot, căci Maria nu e doar extrem de sexy, ci și comunicativă, teatrală și irezistibilă!

Cu un corp tonifiat, sâni apetisanți și buze senzuale, Maria pare o adevărată sirenă rătăcită la mal. Cu un fizic de invidiat, tânăra te cucerește prin frumusețe și atitudine! Începem să îl înțelegem pe Aurel...

"M-a sunat după ce am venit în ţară, după ce am terminat filmările, ca să îi dau pozele.... motiv! I-am zis că eu sunt cu cineva acum, te caut eu dacă e. I-am dat pozele ca să aibă şi el ce să pună pe Facebook şi cam atât, nu am mai vorbit", a povestit Maria de curând într-o emisiune televizată.

Așadar, domnilor, priviți și adulmecați! Maria e o adevărată felină, ce mai!

Declarații în EXCLUSIVITATE ale ispitei Maria despre Aurel. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Thailanda: ”Când ne-am întors,... Tomiță, o mai recunoști? Elena Stroe, una dintre cele mai simpatice concurente de la „Insula Iubirii”, a renunțat la via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x