Antena Căutare

Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ne ispitește din nou cu un look demențial. În plus, revine pe sticlă la TV! Un fan altul decât Aurel: „Ce te-aș mai lua de nevastă!”

Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ne ispitește din nou cu un look demențial. În plus, revine pe sticlă la TV! Un fan altul decât Aurel: „Ce te-aș mai lua de nevastă!”.

Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ne ispitește din nou cu un look demențial. În plus, revine pe sticlă la TV! Un fan altul decât Aurel: „Ce te-aș mai lua de nevastă!”.

În ultima vreme, a optat pentru o schimbare radicală de look și trebuie să recunoaștem: și brunetul o prinde de minune! În plus, o vom revedea la televzor în emisiunea, atenție mare, „Băieți de oraș”, unde va avea un rol episodic și va fi interogată de însăși Felea Gina!

Cât despre culoarea părului, stați liniștiți, iubitori de-ai roșcaților, frumoasa noastră doar a optat pentru o perucă pe care o poartă din ce în ce mai des.

Cât despre viața sentimentală, Maria este în continuare singură și neconsolată, dar desigur că e vorba doar despre o erioadă de timp!

Fetelor, vă amintiţi de cel mai trădat bărbat din România? Hamude şi-a schimbat look-ul şi jobul, dar e tot singur... Aurică fără frică de ispite de la „Insula Iubirii”, a găsit în sfârșit femeia care să-i pună capac: „Smărdoaica asta te ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x