Antena Căutare

Maria și Robert, întâlnire plină de replici acide: "Sunt foarte nervoasă. Lasă, nu-mi mai mirosi nicio floare". Ispita a fost respinsă sistematic!

După concursul desfăşurat pe plajă, Maria și ispita Robert au fost anunţaţi că urmează un date,  chiar dacă s-au clasat pe locul doi. Însă ceea ce părea o întânire senzațională, s-a transformat într-un coşmar.

După concursul desfăşurat pe plajă, Maria și ispita Robert au fost anunţaţi că urmează un date, chiar dacă s-au clasat pe locul doi. Însă ceea ce părea o întânire senzațională, s-a transformat într-un coşmar.

Stresată şi extrem de nervoasă, Maria a respins sistematic ispita care, văzând situaţia, încerca tot felul de metode pentru a-i intra în graţii. Însă, fără prea mult succes.

Tot drumul, în microbuz, gândul concurentei a zburat la iubitul ei, dar şi la ce se întâmplase, cu o seară înainte, pe insulă. Să fie de vină Dee Dee, pentru comportamentul ei rece?

Primul concurs pe insula băieților și primele lacrimi pentru ispita Nicoleta: "Am venit plânsă. De mine nu ți-a fos... Diana, dezvăluiri șocante, la Ceremonia Focului: "În viața mea a mai existat un bărbat, în timp ce eram cu Ben. Înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x