Antena Căutare

Medana de la „Insula iubirii”, o nouă fotografie de mii de Like-uri cu bebelușul. Fanii: „Omulețul de zăpadă adus din Thailnada”

Medana, fosta concurentă de la „Insula iubirii”, e o mămică tânără, fericită, care nu ezită să experimenteze zi de zi din această ipostază... Alături de Roby și micuțul Erick, formează o familie și continuă povestea lor de dragoste.

Medana, fosta concurentă de la „Insula iubirii”, e o mămică tânără, fericită, care nu ezită să experimenteze zi de zi din această ipostază... Alături de Roby și micuțul Erick, formează o familie și continuă povestea lor de dragoste.

Odată cu apropierea iernii, bruneta și-a costumat bebelușul într-un costumal pufos de om de zăpadă. Micuțul îmbrăăcat în alb e pur și simplu adorabil, iar imaginea care-l are ca protagonist a strâns mii de Like-uri!

„Nici nu a inceput bine ninsoarea că am făcut și un omuleț de zăpadă!”, a scris mămica pe Facebook. „Omulețul de zăpadă adus din Thailnada”, a fost replica fanilor.

În prezent, Medana, Riby și Erick sunt urmăriți de zeci de mii de fani, oameni care i-au îndrăgit și care au fost curioși să vadă cum este viața lor după revenirea din Thailanda și încheierea emisiunii.

Insula iubirii pentru unii, a despărțirii pentru alții

Au venit îndrăgostiți, plini de încredere în relațiile lor, și-au jurat fidelitate și erau pregătiți să treacă orice test al dragostei, indiferent de ispitire. Asta atunci când au pășit pe pământul Thailandei. După 16 zile, unii s-au regăsit la fel de îndrăgostiți, alții... au sfârșit separați, certați din cauza trădării. Au cedat ispitelor și au dat ani de relație pe zile de pasiune! Momentele delicate surprinse de indiscreta cameră de luat vederi au stricat relația dintre Loredana și Hamude, Elena și Sasha, Alice și Alin.

Medana și Robert au rămas însă împreună, demonstrând că dragostea e cea mai importantă.

Atenţie, naţiune! Elena de la "Insula Iubirii" iși caută un animăluț de casă... Ce Loredana, de acum Mary, Ellen sau Charlotte! Hamude își caută marea dragoste în Anglia! Fetelor, l-am pierdut definit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x