Antena Căutare

Medana și Robert de la „Insula Iubirii” au publicat fotografii inedite cu băiețelul lor! Fanii: „Se vede că e thailandez, dragul de el!”

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii cu Erick, băiețelul lor. După ce fanii le-au confirmat că micuțul seamănă cu ambii părinți, cei doi au apreciat comentariile.

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii cu Erick, băiețelul lor. După ce fanii le-au confirmat că micuțul seamănă cu ambii părinți, cei doi au apreciat comentariile.

Erick, rodul iubirii celor doi, e un copil superb, care pare să fi moștenit ochii migdalați ai mamei și gurița lui Robert. Copilul este răsfățat și iubit, iar toată atenția se centrează asupra lui.

Fosta concurentă a născut pe 12 octombrie, anul trecut, un bebeluș perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick. Micuțul are deja mai mult de jumătate de an și a început să mănânce diversificat. Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

„Se vede că e thailandez, dragul de el!”, au comentat fanii.

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x