Antena Căutare

Medana și Robert de la „Insula Iubirii”, doi părinți fericiți! Micuțul Erick e leit mama lui!

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii cu Erick, băiețelul lor. După ce fanii le-au confirmat că micuțul seamănă cu leit cu mama lui, cei doi au apreciat comentariile.

Medana și Robert, foștii concurenți "Insula Iubirii", au postat pe Facebook noi fotografii cu Erick, băiețelul lor. După ce fanii le-au confirmat că micuțul seamănă cu leit cu mama lui, cei doi au apreciat comentariile.

Erick, rodul iubirii celor doi, e un copil adorabil, care pare să fi moștenit ochii migdalați ai mamei. Copilul este răsfățat și iubit, iar toată atenția se centrează asupra lui.

Fosta concurentă a născut pe 12 octombrie un bebeluș perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick. Micuțul are deja mai mult de jumătate de an și a început să mănânce diversificat. Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Un bebeluș cu „origini” thailandeze

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil.

Cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii”, despre credință. Cum se roagă la Dumnezeu și ce dorințe i s-au îndeplinit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x