Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Momente dureroase la „Insula iubirii”! Nicoleta a cedat și a dat cărțile pe față, după despărțirea de Cătălin!

 

Nicoleta de la „Insula iubirii” a trecut prin momente de cumpănă la ceremonia focului, atunci când iubitul său a ales cu totul alt drum!

Concurenta a plecat în lacrimi de la ceremonia focului și a fost șocată de faptul că iubitul ei și-a tatuat chiar și legătura de iubire cu ispita.

Oricât de îndurerată a fost să afle că experiența în Thailanda s-a sfârțit în mod trist.

„Vreau să fie fericit, chiar dacă nu cu mine. E foarte amară dezamăgirea, dar nu cred că e capăt de lume”, a zis aceasta printre lacrimi.

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au avut o relație de doi ani, dar se cunosc și au fost prieteni timp de 12 ani.

Citește și:

S-a lăsat cu cerere în căsătorie la „Insula iubirii”? Cătălin a ales cu cine pleacă acasă! „Îți dau asta, pentru trările noastre și pentru ce va urma”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti