Antena Căutare

"Noi trei formăm un cuplu drăguț, nu-i așa?". Raul, Alexandra și un alt bărbat, într-o imagine care i-a înnebunit pe fani: "Norocoasă Alexandra... Are ce și-ar dori orice femeie"

Alexandra de la "Insula Iubirii" dovedeşte, pe zi ce trece, că devine o femeie din ce în ce mai puternică, fără să mai depindă emoţional de un bărbat care a reuşit să îi înşele aşteptările de fiecare dată. L-a dat uitării pe Aurel şi s-a concentrat pe viaţă şi sufletul ei.

Alexandra de la "Insula Iubirii" dovedeşte, pe zi ce trece, că devine o femeie din ce în ce mai puternică, fără să mai depindă emoţional de un bărbat care a reuşit să îi înşele aşteptările de fiecare dată. L-a dat uitării pe Aurel şi s-a concentrat pe viaţa şi sufletul ei.

Însă, din acestea două, se pare că face parte şi Raul, ispita care nu a reuşit-o să o cucerească pe insulă, dar cu care se pare că are o legătură destul de puternică, acum. Deşi fanii îi vor împreună, cei doi nu au făcut vreun anunţ oficial până acum.

De curând, s-au fotografiat alături împreună, alături de un alt bărbat, dorit de toate domnițoarele, care i-a dat lumea peste cap Dianei: Andi. Raul şi-a permis să facă o glumă nevinovată, spre deliciul fanilor: "Noi trei formăm un cuplu drăguţ, nu-i aşa?". Iar imaginea a primit peste 3.000 de aprecieri.

Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj emoţionant pentru bărbatul din viaţa ei: “Trebuie să fiu sinceră…”... Detalii revoltătoare ies la iveală după „Insula iubirii”! Ispita Nicoleta spune adevărul despre Cătălin și despre planur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x