Insula Iubirii

Luni | 20:30 | Antena 1

Nu degeaba i se spune RIHANNA! Anuryh, ispita de la "Insula Iubirii", a scos piesă cu Boier Bibescu. Clipul este mai SEXY decât ţi-ai putea imagina

 

Că este o bombă sexy şi MC ştim deja! Fanii, însă, nu se aşteptau ca Anuryh să fie şi... cântăreaţă. De curând, sexy ispita de la "Insula Iubirii" a scos piesă cu Boier Bibescu

"Piesa noastră a fost publicată de două săptămâni şi se apropie acum de 1 milion de vizualizări. Vă super mulţumim", a scris Anuryh pe pagina ei de Facebook.

NU RATA LUNI, DE LA 20:30, UN NOU EPISOD "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii