Antena Căutare

Nu l-ai fi recunoscut în veci! Aşa arăta trădătorul Cătălin de la Insula Iubirii înainte să devină celebru!

Ardelean sadea, deși „neașezat” într-ale dragostei, Cătălin de la „Insula Iubirii” a pus ispitele pe jar, chiar dacă e doar participant în cel mai tare show al momentului!

Ardelean sadea, deși „neașezat” într-ale dragostei, Cătălin de la „Insula Iubirii” a pus ispitele pe jar, chiar dacă e doar participant în cel mai tare show al momentului!

Înalt, bine făcut, simpatic, cu alură de Don Juan și sportiv, Cătălin e prins la mijloc între două Nicolete superbe: una ispită, cealaltă, iubita alături de care a venit în Thailanda.

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani. Amândoi au urmărit primele sezoane ale emisiunii și spun că s-au înscris și au participat la casting pentru că, în primul rând le-a plăcut mult „Insula iubirii” și pentru că își doresc să arate că ”noi am reacționa altfel decât restul concurenților care au fost în sezoanele trecute. Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt ne-am combina cu alți oameni”, spune Nicoleta. După cum declară chiar ei, relația lor este frumoasă, se sfătuiesc mereu în orice privință, iau decizii împreună, se iubesc și își doresc să se căsătorească.

Medana de la „Insula iubirii” a făcut senzație cu o poză în costum de baie! Cum a apărut bruneta la plajă... Despărțirea de ispite și întâlnirea cu foștii parteneri vor aduce momente dramatice pe „Insula iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x