Antena Căutare

O fostă ispită de la "Insula Iubirii" a făcut parada modei în lenjerie intimă. Fanii, în delir!

Sorin, fosta ispită de pe "Insula Iubirii" în plasa căreia a căzut Loredana, fosta iubită a lui Hamude, a participat la o paradă a modei "fierbinte", în chiloţi. Totul a avut loc la Antena Stars, după ce Mihai Trăistariu a dat startul acestui trend.

Sorin, fosta ispită de pe "Insula Iubirii" în plasa căreia a căzut Loredana, fosta iubită a lui Hamude, a participat la o paradă a modei "fierbinte", în chiloţi. Totul a avut loc la Antena Stars, după ce Mihai Trăistariu a dat startul acestui trend.

"Sorin Radu mă numesc, am 31 de ani", a spus el. Sorin Radu a defilat în faţa mai multor persoane în chiloţi, alături de alţi doi bărbaţi.

Telespectatoarele au fost mai mult decât încântate să-l revadă pe Sorin, cel care a ispitit-o atât de mult pe Loredana, iubita lui Hamude de atunci, încât fata a uitat de iubitul oficial, refugiindu-se în braţele şi în patul lui Sorin.

Emisiunea "Temptation Island – Insula iubirii", prezentată de Radu Vâlcan, a ajuns la cel de-al doilea sezon, iar de curând au început castingurile pentru cel de-al treilea sezon.

Loredana de la "Insula Iubirii", din ce în ce mai frumoasă! Hamude, ai văzut-o cum arată acum? Transformare to... Maria de la „Insula iubirii” i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu cel mai sexy și generos decolteu pe care l-ai văzut vreod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x