Antena Căutare

O ispită de la „Insula iubirii” riscă să ajungă la închisoare! Ce fapte penale crezi că a făcut?

O ispită de la „Insula iubirii” a reușit să intre într-un adevărat bucluc, fiindcă a comis o faptă penală!

O ispită de la „Insula iubirii” a reușit să intre într-un adevărat bucluc, fiindcă a comis o faptă penală!

Este vorba despre Bianca Roman, care a instigat la acte de violență. După un conflict cu una dintre cliente, fosta ispită a postat următorul mesaj.

"Aceasta domnişoară şi-a făcut programare la extensii afro ieri, nu a putut ajunge, sunându-mă cu 10 minute înainte de ora stabilită. Am mutat programarea pe azi, cu toate că am pierdut clienţi, refuzându-i. N-a venit nici azi, n-a mai raspuns la telefon... Părerea noastră, a proprietarilor de saloane, este că sunteţi nişte sărăcii oarbe şi nespălate, care nu aveţi bunul simţ să sunaţi şi să spuneţi că de fapt n-aveţi bani de salon şi că trebuie să vă clătiţi jegul tot cu şamponul vostru de urzică şi tot cu săpunul vostru de casă! Cine o cunoaşte, să o scuipe din partea mea, să vină cu dovada, şi va beneficia de un serviciu complet gratuit!"

Legislația spune că instigarea prin orice formă (grai, scris sau alte mijloace) la nerespectarea faptelor constituie o infracțiune ce se pedepsește cu închisoare de la trei luni la trei ani.

"fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârşi fapte ce constituie infracţiuni, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani"

Clipe de groază pentru Elena de la "Insula Iubirii"! "Am căzut şi mi-am fisurat coloana"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x