Antena Căutare

Primul concurs pe insula băieților și primele lacrimi pentru ispita Nicoleta: "Am venit plânsă. De mine nu ți-a fost milă că mi-ai rănit sentimentele"

Primul concurs pe insula băieților a născut intrigi şi a adus lacrimi în ochii Nicoletei. Ispita i-a făcut o serie de reproşuri lui Ben, după ce ac esta a ignorat-o.

Primul concurs pe insula băieților a născut intrigi şi a adus lacrimi în ochii Nicoletei. Ispita i-a făcut o serie de reproşuri lui Ben, după ce acesta a ignorat-o.

În loc să o aleagă pe ea, pentru a forma echipa, concurentul şi-a îndreptat atenţia spre Cătălina: "M-ai făcut să plâng azi şi chiar am fost supărată, dar m-am calmat acum şi vreau să vorbesc cu tine. De ce ai ales-o pe Cătălina la jocuri?"

La discuţia celor doi, a asistat şi Liviu care, spre nenorocul lui, nu a putut să îşi dea prea mult cu părerea, în fața Nicoletei, dornică să afle motivul alegerii lui Ben.

Aurel și Maria, conflict după conflict. Jignirile nu au întârziat să apară: "Uite ce se bucură șobolanul ăsta"... Maria și Robert, întâlnire plină de replici acide: "Sunt foarte nervoasă. Lasă, nu-mi mai mirosi nicio floare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x