Antena Căutare

Robert de la „Insula iubirii” și-a șocat fanii! Ispita s-a despărțit de iubită, chiar înainte de nuntă!

Decizie șocantă pentru fanii lui Robert Popescu, una dintre cele mai dorite ispite masculine din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

Decizie șocantă pentru fanii lui Robert Popescu, una dintre cele mai dorite ispite masculine din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

Recent, acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că se desparte de iubita lui, asta după ce la începutul lunii septembrie cei doi s-au logodit.

„Dragii mei,

Pentru ca ati fost alaturi de mine de aproape un an si pentru ca m-ati sustinut in momente bune si in momente mai putin bune, va consider deja parte din familie si vreau sa va tin la curent cu evenimentele majore din viata mea.

Am impartasit cu voi clipa in care am decis sa imi intemeiez o familie si am cerut in casatorie femeia pe care o consideram atunci femeia vietii mele. Am trait alaturi de Oana momente frumoase, am experimentat trairi intense si am invatat lucruri noi despre mine, despre viata si despre dragoste.

Acum, cand viata m-a invatat o noua lectie, vreau sa o impartasesc cu voi: iubirea nu invinge tot si, din pacate, doi oameni care s-au iubit nebuneste pot ajunge sa devina doi straini.

A fost iubire, a fost pasiune, a fost dragoste impartasita dar toate au ajuns acum amintiri.

Eu si Oana am decis sa punem punct relatiei noastre si sa o luam pe drumuri separate. Lasam in urma trecutul si ne concentram pe viitor, fiecare pe viitorul lui.

Va multumesc tuturor pentru sprijin si suport moral si va rog sa imi fiti alaturi si de acum inainte. Pentru ca prietenia este unicul lucru care rezista testului timpului, pretuiesc prietenia fiecaruia dintre voi.”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x