Antena Căutare

S-a terminat! Cel mai iubit cuplu de la „Insula Iubirii” e istorie. Despărțirea a devenit oficială!

Trebuia să se căsătorească în mod oficial, iar prietenii și fanii lor de la emisiunea difuzată de Antena 1 le urau deja „casă de piatră”. Totul s-a schimbat însă într-un timp record

Trebuia să se căsătorească în mod oficial, iar prietenii și fanii lor de la emisiunea difuzată de Antena 1 le urau deja „casă de piatră”. Totul s-a schimbat însă într-un timp record.

Petra și Ovidiu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Temptation Island, principalul motiv fiind că indiferent de ispită, cei doi au rămas fideli iubirii lor. Numai că ce nu au reușit să despartă ispitele, a despărțit timpul, iar foștii concurenți nu mai sunt împreună, Petra fiind cea care a dat semnalele separării.

Dispariția fotografiilor de pe Facebook în care apărea alături de iubitul său și schimbarea „statutului” sunt semnele clare că cei doi nu mai formează un cuplu.

Elena de la „Insula iubirii” a răbufnit: „Fii bărbat, dă-i papucii!” Mesajul e adresat lui Sasha sau lui Tomiță?... Cea mai sexy ispită de la „Insula iubirii”, probleme înainte de naștere: „Nu știu ce să fac!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x